*

Gleder meg til sommern.

Farger Blomster Havet

Ο

Inspirasjon - soverommet

Når jeg kommer hjem fra folkehøgskolen må jeg gjøre noe med rommet mitt. Jeg er så utrolig lei av å ha det slik som det er nå - men hva jeg faktisk vil gjøre, det er litt vanskelig å finne ut av.. Men her er i alle fall et lite utvalg bilder jeg finner inspirerende på soveromsfronten!

 

 

Drømmen

Alle bildene er hentet fra pinterest. Jeg elsker interiør, og jeg gleder meg utrolig mye til jeg en dag finner mitt drømme-kråkeslott som jeg kan pusse opp og innrede akkurat slik jeg vil! Min interiørstil er en blanding av veldig mye forskjellig, jeg kan ikke bestemme meg for en spesiell stil j...

Rommet mitt

Jeg er så heldig at jeg fikk alenerom her på folkehøyskola, noe jeg er veldig glad for! Til at dette er det veldig midlertidig rom for min del, er jeg ganske fornøyd med hvordan det har blitt seende ut. Her får dere se litt detaljer fra rommet, det er litt vanskelig å få til bilde av hele rommet ...

Fine ting

alle bildene fra weheartit Jegelsker å drømme meg bort på weheartit og pinterest. Det er så mye insirasjon å hente der, både til fine bilder, tegning, diy, klær og trening blant annet. Følg meg gjerne, på weheartit heter jeg enkelt og greit ingermariehammer, på pinterest er det ingermariehh.
Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits