Klasseavslutning på Hovedøya

FOR ET VÆR DET ER I OSLO

Er det sommer nå? Jeg føler at det er slik hvert år, vi får noen veldig fine sommerdager tidlig - så blir det bare regn, overskyet og kaldt.. La oss virkelig håpe at det ikke er slik i år! Jeg drømmer om en nydelig sommer med masse grilling, sol, varme, bading, vannmelon og limonade♥

I går hadde vi klasseavslutning, så da tok gjengen på reiseliv en siste liten tur sammen til Hovedøya, hvor det ble grilling, soling og bading. Dagen var helt nyydelig, og jeg ble til og med solbrent. Lure meg tenker at "Jeg blir jo ikke solbrent i Norge, trenger ikke noe solkrem her", men jo - det trenger jeg! Når jeg er på reiser er jeg alltid veldig flink til å smøre meg inn med faktor - i Australia var det en del av morgenrutinen min, men nå har jeg lært at sola kan være ganske sterk til og med i kalde nord.

De siste dagene har jeg pakket, sortet og ryddet og i dag var den store flytte-ut-av-rommet-og-vaske-det-dagen. Så det er hva jeg har gjort i dag. Har jeg sagt at jeg bor i 4.etasje i et bygg uten heis? Jeg må si jeg ikke kommer til å savne å ta med masse ting og tang opp og ned den derre trappa ass! Nå er det to og en halv dag igjen før jeg er hjemme - jeg har allerede gitt klar beskjed til mamma at vi må ha fryste bær til lørdagen så jeg kan lage meg en etterlengtet frokostsmoothie. Haha!

Håper dere har nydelig vær hvor enn dere er også!

#sommer

2 kommentarer

Guro M. Rovik

11.05.2016 kl.15:00

Å, så kjekt! Ønsker deg en fin dag videre :)

Inger Marie Hammer

11.05.2016 kl.15:52

Guro M. Rovik: Takk det samme <3

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits