Mønster, blomster og skjørt

cardigan h&m skjørt forever21 singlett cubus


Jeg har ikke klesstativ på rommet og vil ikke bruke det i vaskekjelleren, derfor har jeg en jeans hengende over røret haha

Her er et antrekk fra en dag i forrige uke. Til vanlig er jeg ekstremt kjedelig i klesveien og bruker mest daffebukse og en god genser - men noen ganger har jeg faktisk på meg litt mer decent klær jeg også haha. Når jeg kommer hjem vil det nok bli litt mer antrekksbilder, da jeg helt sikkert kommer til å bruke litt mer ordentlige klær og jeg har noen til å ta bilde av meg. Bilder i speilet blir aldri helt vellykkede, om man ikke vil ha den derre fjortiss-viben da!

I kveld skal jeg og resten av reiseliv ha avslutningsfest hjemme hos en i klassen, med grilling og forhåpentligvis supert vær! Det blir nok veldig koselig og jeg skal prøve å få tatt litt bilder(med mobilen - kameraet skal få slippe å bli med ut i dag).

Håper alle har en nydelig fredag ♥

#antrekk #outfit

2 kommentarer

Maren

06.05.2016 kl.16:42

Kjempefint outfit og fine bilder av deg:). Kos dere masse i kveld og ha en koselig avslutning:)

Inger Marie Hammer

06.05.2016 kl.18:09

Maren: Tusen takk! Håper du har en fin fredag <3

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits