Bok - First Love

First Love av James Patterson

Dette er boka jeg leser for tiden - jeg fant den på flyplassen i Malaga da jeg desperat prøvde å finne noe fristende å lese på flyturen. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den enda, hekta har jeg i alle fall ikke blitt. Det er nok en bok som kanskje passer til jenter som er litt yngre, jeg begynner å føle meg litt for gammel for slike klisjé bøker og setter mer pris på å lese bøker med litt mer mening..

Nå skal jeg for en gangs skyld få på meg treningsklærne og få rørt litt på denne skrotten - det har vært alt for dårlig med trening siden jeg dro på tur. Jeg har kommet til det punktet der at jeg tenker at det ikke er sååå viktig å trene, men jeg vet egentlig at for meg så har det veldig mye å si for hvordan jeg føler meg både fysisk og psykisk. Så ja, det er planen for i dag. Trene. Og vaske klær, kanskje se en film med en gjeng her på skolen. Vi får se hva tiden bringer!

Håper dere har en super tirsdag ♥

2 kommentarer

TANYA LASSEN

04.05.2016 kl.12:24

Håper du hadde en fin treningsøkt, og en fin tirsdag :D

Cathrine

04.05.2016 kl.18:10

Ha en god trening! Veldig bra bok :D

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits