DIYs jeg skal prøve meg på


Etter dette året på folkehøgskole hvor jeg har følt at jeg ikke har fått brukt hendene og kreativiteten så mye som jeg egentlig vil, merker jeg veldig på et behov for å gjøre noe. I går kveld før jeg la meg gikk jeg inn på pinterest og søkte på DIY og fant så masse spennende som jeg har lyst til å prøve ut! Jeg må enda vente noen uker før jeg kan starte på noe av dette, men når jeg gjør det skal jeg selvfølgelig ta med dere! Når jeg kommer hjem tenker jeg også å gjøre om rommet mitt, men siden kontoen sier nei må jeg prøve å finne kreative løsninger på diverse greier jeg kan gjøre hjemme med utstyr vi har fra før av!

På disse collagene har jeg samlet noen av diysene jeg vil prøve meg på. Jeg kommer nok til å komme med et eget innlegg for ideer til hva jeg kan gjøre med rommet mitt om noen dager. Alle bildene er funnet på pinterest, og om du vil kan du sjekke ut min bruker HER.

Har du noen tips til hva jeg burde prøve ut? Legg igjen en kommentar og fortell!

#diy

5 kommentarer

Vivel S

02.05.2016 kl.18:42

Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin mandag <3

Inger Marie Hammer

02.05.2016 kl.21:47

Vivel S: Tusen takk! I lige måte <3

Lise Burøy

02.05.2016 kl.22:26

Så utrolig kult!

Lilli

02.05.2016 kl.23:03

Mye fint (:

REBECCA HOLDER

03.05.2016 kl.05:00

Så mye kule ting man kan gjøre, altså. Den øverst til høyre er uten tvil min favoritt - noe SÅ kult. Også så det jo helt nydelig ut, haha! Der vil jeg ligge!

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits