Opprydding

Så jeg er altså en av de som tar vare på alle kvitteringer. Spesielt når jeg har vært på tur, da kommer jeg alltid hjem med en stor bunke kvitteringer fra både klesbutikker, matbutikker og restauranter og adgangsbilletter til attraksjoner, busser/tog og fly. Jeg tenker at "dette er jo morsomt å se tilbake på om 10 år", men helt ærlig - nå er det noen gang morsomt å gå gjennom kvitteringer fra H&M, Starbucks og McDonalds? Så i går kveld startet jeg på ett lite oppryddningsprosjekt her på rommet mitt - og nå er haugen med kvitteringer en tredjedel mindre.. Det er i det minste en start! I og med at jeg har bare så vidt over 1 uke før svigersøster kommer å henter alle tingene mine er det greit å ha startet med sorteringa!

På det øverste bildet ser du det som skal kastes. Ikke så mye i forhold til hvor mye dritt jeg egentlig har..

Når jeg kommer hjem har jeg en liten plan om å lage en scrapbook fra dette skoleåret - det har i grunn vært planen å starte på den boka helt siden jeg startet i høst da, så det blir spennende å se om det noen gang blir noe av.. Men da er det jo koselig å kunne lime inn kvitteringa fra de gangene vi har spist ute og alle flybillettene til og fra hjemme.

Er du en samler som tenker som meg - at kanskje en dag kan det være morsomt å se tilbake på?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits