Ny parfyme

en ny duft

Denne her parfymen kjøpte jeg med meg fra Zara når vi var i Malaga. Jeg var tett i nasen så jeg fikk ikke kjent så veldig mye av lukta på den før jeg kjøpte den - men heldigvis synes jeg den lukter godt nå som jeg kan lukte fritt. Dette var en av veldig få ting jeg faktisk kjøpte på turen - men siden jeg har brukt den samme parfymen altfor lenge nå (min andre flaske er snart tom) følte jeg at det var på tide. Dyr var den heller ikke, 5.9 euro.

Jeg er ikke så glad i slike parfymer som lukter veldig søtt og sommerlig - det blir fort kvalmende synes jeg. Denne her føler jeg lukter litt mer.. modent? Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive, men dere forstå sikkert hva jeg mener? Haha!

Hvilken parfyme bruker du?

Én kommentar

Henriette Celin

02.05.2016 kl.11:33

Hørtes veldig god ut! og liker det enkle designet ^^

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits