En veldig fin helg

Se så fint lys det var!

I RUINENE PÅ HOVEDØYA

Noen bilder fra søndagen med Jarl - vi tok båt ut til Hovedøya, hvor vi gikk rundt, snakka, knipset litt bilder og drømte oss bort fra bylivet. Vi begge setter veldig stor pris på stillhet, natur og muligheten for å trekke oss litt unna. Når det blir tid for å kjøpe/bygge hus vil nok det bli en plass på landet!


Jeg må si dette var den beste helgen på lenge - men det er alltid så trist når jeg kommer tilbake til mitt tomme rom etter å ha fulgt besøket mitt til bussen.. Heldigvis er det kun 2 uker til jeg er hjemme igjen! Og der skal jeg bli en stund♥ Men før det skal jeg bruke disse siste ukene på folkehøgskole til å henge med folket her og se litt mer av fine Oslo i vårstasen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits