Hercules cave, byvandring og masse regn

Lørdagen ble for oss på reiseliv tilbrakt på tog, fra Marrakech til Tanger. Resten av skolen dro hjem, men vi skulle videre til Spania.

SISTE STOPP FØR SPANIA: Tanger


Her står vi inne i Hercules Cave, hvor det sies at han oppholdt seg. Guiden vår fortalte at denne åpningen ser ut som Afrika om du ser den fra den andre siden.

Vi hadde en liten maxitaxi og en guide som tok oss med på den typiske turistkjøringen rundt byen, da vi blant annet fikk se masse hus(palasser) som tilhørte forskjellige kongelige fra diverse land. Vi stoppet for å se hvor Altanterhavet og Middelhavet møttes, og akkurat i det taxien stoppa begynte det å hølje ned! Og når vi kjørte bort der i fra, stoppet selvfølgelig regnet..

Etter vår rundtur i maxitaxi gikk vi av ved gamlebyen og fikk en liten omvisning der. Det var så fint! Masse små, søte gater og nydelige farger. Inni her spiste vi lunsj, før vi fikk gå tilbake til hotellet vi bodde på og ha noen timer fritid. Dette var altså vår siste hele dag i Marokko, neste dag tok vi båt over til Spania. Vi var i Torremolinos fra mandag til vi tok flyet hjem natt til onsdag. Her brukte jeg ikke kameraet en eneste gang, men det var veldig fint å få se litt av fastlandet i Spania( har tidligere vært på Gran Canaria bare..).

Det var en veldig fin tur - selv om vi alle sammen var veldig slitne og klare for å dra hjem på slutten! Jeg har også kommet frem til at jeg ikke har noe ønske om å reise med så mange mennesker igjen. 70 personer(hele skolen og lærerne) var alt for mye, og 18 (reiselivsklassen og to lærere) er også litt i meste laget.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits