Blå

BLÅ HIMMEL, BLÅTT HAV, BLÅ DØRER OG BLÅ BÅTER

Denne lille landsbyen ved havet var helt nydelig! Fiske- og surfelandsby var det vel de sa det var. Masse båter og perfekte bølger - man skjønner hvorfor! Jeg fikk litt Australiavibes av å tråkke i sanda - som jeg alltid gjør når jeg kommer til lange strender, ser havet møter himmelen i horisonten og masse surfere. Jeg lengter etter Australia. Men denne lille landsbyen i Marokko var altså også veldig fin! Haha! Jeg er nok i litt bablehumør - beklager dette rotete innlegget..

Her var vi altså på dag nurmmer tre - onsdag. Etter noen timer steiking og bading dro vi tilbake dit vi kom fra - Al Moggar hotel. På kvelden spiste vi middag og så på show samtidig. Masse mat, masse dans og masse musikk. Alt var veldig typisk marokkansk. Fint - men jeg setter større pris på middagsro nå en hva jeg gjorde før dette for å si det slik.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits