Marked i Agadir

Vår første dag i Marokko - rettere sagt Agadir - brukte vi på markedet og ved bassenget. En liten tur ned til sjøen(som var noen få hundre meter ned fra hotellet) ble det også. Været var akkurat perfekt; overskyet på gåturen inn til byen og sol når vi ville steke kroppen. Kun etter en dag i sola følte jeg humøret mitt steg 10 hakk og den mørke skyen som har ligget over følelsesdelen av hjernen lettet litt etter litt. Tankene, følelsene og humøret mitt påvirkes - som det gjør hos mange mennesker - veldig av været.

AGADIR


Jeg er blitt fortalt at mangoene her var de beste noen gang - så en liten anbefaling til de av dere som en gang skal til Marokko, prøv mango!

Markedet var i grunn slik jeg alltid har sett for meg et marokkansk marked - med masse krydder, frukter, lykter, tepper og selvfølgelig en dose jallavarer! En veldig fin førstedag, med en god dose ukjent kultur, lukter, syn og lyder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits