I toalettmappa på reise

Nå sitter jeg vel på flyet til Marokko, men det betyr jo ikke at jeg ikke skal få ut et innlegg i dag! Så jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg som regel har med i toalettmappa mi når jeg er ut å reiser,

- LET'S DIVE IN -


hårstrikk, fliseklemmer, hårbøyler og tørrshampo til håret // bodysplash, deo, solkrem, aloe vera og neglefil for kropp // solkrem til ansiktet, tannkrem, tannkost, tanntrå, vitaminer, reisesyketabletter, bind, tamponger, q-tips, bomullspads, saks og plaster

Siden jeg har lugg for tiden må jeg ha med meg hårbøyler slik at jeg har muligheten til å få bort håret fra pannen når det feks. blir litt for varmt eller jeg skal sole meg. Jeg synes alltid det er best å ha med bind og tamponger hjemmefra på slike korte turer da jeg ikke vet hvilket utvalg som finnes i landet jeg skal til. Reisesyketabletter er nødvendig for meg om jeg skal gjøre noe annet enn å se rett frem hele veien. Fra Marrakesh til Tanger skal vi sitte i tog i 9 timer - da blir det en veldig lang og kjedelig togtur om jeg ikke har mulighet til å lese/skrive/spille! Heldigvis blir jeg ikke dårlig når jeg flyr. Og selv om det ikke er med på bildet så har jeg selvfølgelig med meg hårbørste!


shower gel, shampo, body lotion, balsam, ansiktskrem og barberhøvel

Såper, hudkremer og barberhøvel har jeg i en egen liten toalettmappe, som jeg alltid har en pose rundt da man aldri kan være helt sikker på at noe ikke lekker! Når det er såpass korte turer som nå(10 dager) føler jeg aldri behov for å ha med mer enn slike små flasker - de tar så mye mindre plass! Denne mappen og flaskene i kjøpte jeg på vita, de er super snedige, du bare fyller opp med produkter du har hjemme fra før av.

Det er altså det jeg som regel har med meg på tur! Noe jeg ikke har nevnt som du mener er viktig å ha med?

Én kommentar

evelin

09.04.2016 kl.16:29

så mye bra du har i toalett vesken din til reise. ønsker deg en god reise og en fin dag :D

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits