Bok - the Last Letter from your Lover

Jojo Moyes er fantastisk

Denne forfatteren her altså, hun kan det å skrive gode romantiske bøker! Jeg har sikkert minst 5 bøker skrevet av henne. Og jeg må si at denne boken var langt i fra en skuffelse. Som dere ser, leste jeg denne på engelsk - men jeg tenkte jeg kunne skrive om teksten bak til norsk:

"1960. Jennifer Stirling lever et liv i luksus med hennes rike ektemann. På papiret har hun alt. I virkeligheten er hun farlig hengiven til en annen mann som ber henne om å risikere alt...

2003. Ellie Haworth jobber som journalist for en nasjonal avis og er forelska i en sjarmerende skribent. På papiret burde hun være lykkelig. I virkeligheten holder karrieren hennes på å gå under og mannen som holder hjertet hennes hører til en annen...

Når Ellie snubler over et sett med lidenskaplige kjærlighetsbrev fra 1960-årene, blir kvinnene's liv flettet sammen. Og mens hun samler sammen bitene fra den tidligere romansen, hva hun avdekker endrer livet hennes dramatisk, også Jennifer's i prosessen."

Denne anbefales virkelig om du er en sucker for romantiske bøker og liker tilbakeblikk til "gamledager" slik som meg.

Noen andre som har lest den?

Én kommentar

Erle

19.04.2016 kl.17:57

Takk for tips! <3

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits