Tips: 4 TV-serier

Selv om det sakte men sikkert går mot sommer, vet vi jo alle at norsk sommer ikke akkurat byr på bare solskinnsdager og uteliv. Vi kommer til å få en god porsjon regnværsdager - og hva er det beste å gjøre da? Jo, se på litt TV-serier, enten alene eller sammen med andre. Jeg tenkte derfor å tipse om 4 ganske forskjellige TV-serier som jeg liker godt - og som kanskje ikke alle har hørt om?


Baby Daddy handler om tre gutter som bor i en leilighet sammen i en storby som plutselig får en liten baby på døra. Lille Emma er dattera til Ben som kom til etter ett one-night-stand, og som han ender opp med å ta seg av. Ingen av guttene har noen som helst erfaring med småbarn, så dette blir en utfording fylt med moro og drama! De to første sesongene ligger på netflix og hver episode er på ca. 20 min.

Neste serie, Jane the Virgin, handler om Jane som blir insiminert med en ukjent manns sperm ved et uhell. Jane er - som tittelen sier - jomfru, kjæreste med Michael og drømmer om å bli forfatter. Den ukjente mannen er superrike og superkjekke Rafael med en komplisert familie og en komplisert kone. Hans søster var legen som var uheldig å insiminerte Jane i stede for Petra(Rafaels kone). Å skulle bli foreldre sammen med noen som ikke er ens utvalgte er ikke bare-bare, og dette kan kanskje føre til litt uvelkomne følelser? En sesong ligger ute på Netflix og disse episodene varer i rundt 40 minutter.

Fra koselige komedier til action, blod og drama. Først ute har vi Daredevil. Denne serien handler om blinde Matt Murdock som har utviklet super-hørsel og følsomhet. Han og bestekompisen Foggy Nelson har nettopp startet opp eget advokatfirma i Hell's Kitchen. På dagtid bruker Matt "superkreftene" sine til å høre om klienter og motstandere forteller sannheten, og på kveldene bruker han dem til å fange kriminelle og levere dem til politiet. Både jeg og kjæresten liker denne veldig godt - så den er anbefalt til begge kjønn så lenge man liker slike serier (det er litt romantikk innimellom også). Dette er en Netflix-serie så alle episoder kan du se der!

Har du sett The Vampire Diaries, har du nok sikkert hørt om spin-off serien The Originals også? Her har vi selvfølgelig masse vampyrer, varulver og hekser. Serien handler om de originale vampyrene - de aller første -, som for tiden bor i New Orleans og Hayley som er gravid med Claus' barn (han er da "sjefen" i the Original family. Her er det masse familiedrama, kjærlighetsdrama og masse overnaturlige krefter i sving! Også denne serien har 2 sesonger ute på netflix.

Har du andre serier å anbefale? Jeg er i alle fall alltid på utkikk etter noe nytt å se på.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits