Let's talk purses

For å være helt ærlig er ikke vesker en stor lidenskap og noe jeg bryr meg så veldig om. Jeg blir nok aldri en av dem som bruker mange tusen på en veske - om jeg da ikke blir rik og velger å investere i en veske som holder lenge. Men uansett tenkte jeg å vise dere de få jeg har! Som dere fort vil se er jeg mest glad i de små crossbodyene - jo mindre å bære på jo bedre synes jeg.

Nummer en er egentlig mamma sin - og min helt klare favoritt. Denne bruker jeg til alt og jeg elsker den - den har akkurat plass til mobil, lommebok, øreplugger, lypsyl, antibac og annet småtterier. Hvor den er kjøpt har jeg ikke peiling på, men det står i alle fall Fiorella på den.

Veske nummer to er en helt enkel veske som også har plass til det meste jeg trenger. Denne er kjøpt på H&M for noen år siden.

Nummer tre her er en julegave fra min "svigermor". Denne er kjøpt for mange år tilbake i en liten butikk i Sør-Afrika - den er håndlaget av skinn. En utrolig hyggelig gave, den er kjempe fin og jeg elsker å arve slike skatter!

Nummer fire er i grunn ingen veske, men den er så søt at jeg ville ta den med uansett. Denne sekken kjøpte jeg i Paris da jeg og mamma var der i 2014 og den har vært med på flere reiser og turer ut på byen. Den er fra New Look.

Bortsett fra disse fire veskene bruker jeg slike enkle nett og en veske jeg fikk i konfirmasjons gave, fra BjörnBorg, som jeg har hjemme.

Hva synes du om min lille veskesamling?

Én kommentar

Ingrid

12.04.2016 kl.18:19

Så fine vesker :)

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits