2 dager til Marokko

SEE YOU SOON MOROCCO

På lørdag drar jeg til Marokko! Sammen med 70 elever og 5 lærere (ca.) tar jeg flyet fra Gardermoen til Agadir hvor vi skal være frem til torsdag. Torsdag drar vi med buss til Marrakesh. På lørdag drar vi i reiselivklassen med tog til Tanger(nord i Marokko) mens resten av skolen drar hjem.

I Tanger skal vi være til mandag - da tar vi båt over til Spania og kjører buss til Torremolinos som er vår siste stopp. Onsdag 20.april kommer vi hjem igjen. Jeg gleder meg såå mye! Det skal bli så uendelig godt å få litt sol og varme på kroppen igjen, og få oppleve en helt ny kultur. Marokko virker så spennende! Vi har masse planer for turen og heldigvis skal vi ikke bare være i byene - vi skal også en tur til en berberlandsby og en fiskelandsby blant annet. Jeg må innrømme at jeg tenker veldig på hvordan i all verden det skal gå med så mange personer på tur sammen, men det skal nok gå fint!

Kameraet blir selvfølgelig med, og kanskje tar jeg med macen så dere får oppdateringer underveis - vi får se! Gleder meg masse til å ta bilder - jeg skal prøve å utfordre meg selv litt mer og gå litt ut av komforsonen når det kommer til fotografering.

Dagen etter vi kommer hjem får jeg besøk av min kjære, jeg har altså masse å se frem til de neste 2 ukene♥ Det er så godt å tenke at jeg endelig skal gjøre noe jeg føler at jeg får litt mer utav!

Noen som har vært i Agadir, Marrakesh, Tanger eller Torremolinos og kanskje har litt tips til noe å gjøre/steder å spise/severdigheter å se?


Jeg har forhåndsskrevet endel innlegg til turen, slik at det fortsatt er noe aktivitet her om det viser seg at jeg legger igjen macen her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits