Bok - Blomstenes hemmelige språk

Jeg måtte bare stikke innom en rask tur å tipse dere om denne boka. I forrigår startet jeg å lese 30 sider - dagen etter klarte jeg ikke å legge den ifra meg før den var ferdig utlest. Noen bøker er bare slik, må bare lese alt på en gang, ellers sitter jeg der, gjør andre ting mens tankene konstant er på boka og personene i den. Den her var gullegod - jeg forstår veldig godt at det er en internasjonal bestselger!

Blomstenes hemmelige språk av Vanessa Diffenbaugh

Les den og nyt den! Jeg ble plutselig veldig interessert i blomster og betydningen av den - så dette er faktisk noe jeg vil sette meg inn i.


Nå må jeg løpe - siden dette er en folkehøgskole så er det ikke nok med å ha skoler mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag - vi må selvfølgelig ha litt skole etter at skoledagen er ferdig! Vi skal lage mat da, så det skal gå helt fint :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits