Min hverdagssminke

(Egentlig blir det litt feil å kalle det hverdagssminke - i og med at jeg nesten aldri bruker sminke til hverdags, annet enn når vi skal bort fra skolen. Som ikke er hver dag.)

Her er da det jeg bruker i trynet! Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har særlig til peiling på sminke - det er sjeldent noe jeg prioriterer å bruke penger på. Derfor går det for det meste i det mest essensielle - foundation, concealer, pudder og blush. RealTechniques sine koster synes jeg er veldig gode - nr. 2 bruker jeg til foundation og nr. 4 bruker jeg til concealer. Ellers skulle jeg gjerne ha hatt en highlighter, primer og et contourpudder som ikke er gult! Skal se om jeg finner noe interessant på tax free.

Mascaraen suger, synes jeg, det blir bare masse klumper og nesten ingen lengde - en ny mascara står øverst på prioriteringslista! Brow kittet bruker jeg nesten ikke for tiden på grunn av luggen(det er ikke noe poeng i det), men jeg synes det fungerer veldig bra.

Jeg har langt i fra en flawless hud, men sminken hjelper i alle fall litt. Som sagt så bruker jeg ikke ofte sminke - huden føles så mye bedre uten, men er det noe spesielt som skjer eller jeg skal inn til byen en tur, da tar jeg som regel på alt nevnt ovenfor :-)

3 kommentarer

Elise

16.04.2016 kl.15:28

Hvor er kostene dine fra? Er på utkikk etter noen nye gode koster? :)

Inger Marie Hammer

16.04.2016 kl.23:48

Elise: De er i merket realtechniques, tror de finnes blant annet på cubus og vita(?), også er de helt sikkert å finne på coverbrands! De er supergode :-D

sceneteppe

16.04.2016 kl.15:54

Stilig!

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits