Nødvendigheter på flyreisen - håndbagasje

Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå sitter jeg på flyet på vei heim. Gleder meg til påskeferie ♥


1. lader // 2. øreplugger // 3. mobil // 4. antibac // 5. ekstern lader // 6. carmex (evt annen lepomade) // 7. nøkler til rommet // 8. pengebok // 9. pass // 10. skrivebøker og lesestoff (+penn) // 11. kortstokk (for lengre turer)


12. veske med det viktigste: pass, mobil, nøkler, pengebok, lepomade og øreplugger

I ryggsekken har jeg alt det andre. Som regel har jeg også med mac og mac-lader, men det kommer ann på hvor lenge jeg skal være på reise. Jeg liker definitivt best å bruke ryggsekk, pga. at den blir tung med alt jeg vil ha med(i tillegg har jeg ingen veske som er stor nok). Å ha med en liten vekse i tillegg til ryggsekken har jeg erfart at er ganske lurt, da har jeg det viktigste lett tilgjengelig for meg selv, samtidig som det er vanskeligere for andre å komme til. Noen ganger har jeg også kamera i sekken, men for det meste ligger det i kofferten - så lenge det er plass og ikke for tungt. Deodorant har jeg også alltid med, men det glemte jeg å ta bilde av - det er jo uansett ikke så interesant.

Når jeg har dratt på veldig lange flyturer har jeg også pakket med ekstra undertøy og t-skjorte.


Dette her er forresten min faste reisebukse. Det har kun skjedd en gang siden jeg kjøpte denne buksa (Australia 2014) at jeg ikke har brukt den på en flyreise/lengre togreise - det er jeg nesten 100% sikker på. Jeg er helt for komfor når jeg skal reise noen steder, så her er det null jeans, stramme topper og høye hæler!

3 kommentarer

Thea Linni

17.03.2016 kl.16:05

Herlig innlegg! gode tips for de som skal reise :D

eveliin

17.03.2016 kl.18:02

herlig innlegg gode tips til dem som skal ut og reise. ønsker deg en god påske og en fin dag.

Inger Marie Hammer

17.03.2016 kl.20:15

eveliin: Tusen takk! God påske til deg og <3

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits