Filmtips til en regnværsdag

Romantisk drama

A little bit of heaven handler om Marley - ei sprudlende og glad jente, som får beskjed om at hun har kreft. Dette forandre ikke hennes glade syn på livet - men andre blir forandret på grunn av henne.

One Day - de har vært bestevenner siden de var små, og hun har vært forelsket i han nesten like lenge - uten at han noen gang har følt det samme. Men så..



Remember Me handler om Tyler, som sliter med litt forskjellig etter hans bror's selvmord og foreldrenes skilsmisse, og Ally - hun var vitne til at moren ble drept da hun var liten.

P.S. I Love You. Holly har nettopp mistet ektemannen sin, Garry, og plutselig en dag får hun brev fra han som han skrev før han døde. Disse 10 brevene inneholder oppgaver og utfordringer som skal hjelpe henne med å gå videre med livet.

Én kommentar

Thea Linni

31.03.2016 kl.19:08

Åh så herlige filmer! :D Har sett alle untatt "one day" får vel se den da, for de andre er jo helt supre:)

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits