Filmtips på en søndag

Love Is In the Air

10 things I hate about you er en gammel film, men fortsatt like bra! Den handler om to vidt forskjellige søstre, hvor lillesøster, Bianca, er superpopulær og storesøster, Kat, holder seg mest for seg selv. For at lillesøster skal få lov til å dra på date, må også storesøstra få seg en date, noe som gjør at Bianca betaler skolens badass til å få Kat med ut. Dette fører selvfølgelig til drama, både søskendrama og guttedrama. En veldig typisk high school film!

Aloha er ganske ny, med både Emma Stone, Bradley Cooper og Rachel McAdams. En fin romantisk komedie som foregår på Hawaii, med en kjekk militærfyr, eksdama og ei pen dame som skal passe på at han ikke gjør noe galt.

How to lose a guy in 10 days er også en romantisk komedie, med mange øyeblikk hvor jeg faktisk lo høyt(det er sjeldent). Denne handler om ei dame(journalist i motemagasin) som får i oppgave å skrive en sak om alt man kan gjøre feil i et forhold for å miste han i løpet av 10 dager. På samme tid inngår en mann et veddemål med sine to damekollegaer om at han kan få ei dame til å forelske seg i han på 10 dager. Selvfølgelig ender de opp med å ha hverandre som "prosjekt", men mer enn det kan jeg ikke avsløre.

Mambo handler om en ungkar som nærmer seg 30 og fremdeles bor hjemme hos foreldrene. Moren og faren blir såpass lei av at han fortsatt bor hjemme, så de ansetter ei dame som ska "få skikk på han" og få han til å ville flytte for seg selv.

Letters to Juliet er en skikkelig koselig og fin film. Det meste foregår i Italia, hvor Sophie og Victor er på ferie. Victor bruker meste av tiden på å undersøke diverse vin og mat til restauranten han skal åpne i New York, så Sophie ender opp med å dra på oppdagelses ferd i byen for seg selv. Hun oppdager en plass hvor jenter skriver brev til "Juliet", og gjemt bak en murstein i veggen finner hun et brev som er skrevet for lenge siden. Siden hun har så mye tid for seg selv, bestemmer hun seg for å finne damen som skrev brevet og mannen hun skrev om.

The Ugly Truth. Abby er produsent på et morgenshow som holder på å bli avsluttet, så kommer en "reddende engel" - Mike, en mann som ikke tror på ekte kjærlighet og som forteller om dette på TV. Han blir ansatt på morgenshowet til Abby, noe som gjør henne forbanna siden hun mener at alt han sier er bullshit.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits