Hjemlengsel, pakking og babling

I dag må jeg si har vært en produktiv dag. Litt i alle fall! Selv om jeg ikke fikk meg opp av senga tidsnok til frokost, morgensamling eller første time, gikk jeg meg en tur til butikken og rakk akkurat å komme tilbake til 2. time startet. I dag har jeg hatt ganske mye energi, og det er så sinnsykt deilig etter denne uka jeg har hatt, da det eneste jeg har hatt ønske om å gjøre var å sove helt til den 17. da jeg endelig kan dra hjem igjen.. Hjemlengsel sa du? Nå går det mye bedre heldigvis, og jeg har faktisk startet å pakke! Alt det som ligger i kofferten så langt er klær jeg aldri bruker som jeg skal la være igjen hjemme etter ferien. Enda er det endel klær som jeg ikke har bruk for her, men jeg må jo få plass til noe jeg faktisk kan bruke hjemme i ferien også!

Jeg var visst (hvordan skrives det egentlig? Blir forvirra med visst og vist..) i pratehumør, men nå er det på tide å si natta, for jeg er jo så heldig at jeg har skole i morgen(..)!

God natt ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits