Favourite youtubers

Jeg sitter, som sikkert veldig mange andre, masse å ser på videoer på youtube. Såpass mye at det innimellom blir litt for få å se på (selv om jeg følger 25 kanaler..), og dette problemet er det sikkert ikke bare jeg som har, derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse om mine favoritter innen youtube-verdenen. På forhånd må jeg si at jeg følger mest sminke-guruer og familievloggere da!


Lauren Curtis

Lauren var den første youtubern jeg startet å følge med på. Hun er så pen og veldig søt, og hun har for det meste sminke tutorials, first impression videoer og inni mellom litt andre temaer.
 
 
 
Hun her synes jeg har skikkelig kul stil, og videoene hennes handler for det meste om det. Sammi handler meste parten av klærne på thrift stores o.l., noe som er helt rått.
 
 
 
Disse to virker så hyggelige! Et australsk par, bor i Melbourne, og nå har de nettopp fått sin første datter, Ava, som er verdens søteste! De vlogger, så her er det masse hverdagsliv.
 
 
 
Her har vi en familie på 5, mor, far og tre søstre. Juliana på 3(?) og Miya og Kira på 2 - de er så skjønne! Disse har jeg fulgt med på siden jeg bodde i Australia, så jeg har sett tvillingene siden de var nyfødt til de nå har feiret 2 årsdagen sin, det er litt gøy å tenke på!
 
 
 
Hun er gjør litt av hvert, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hennes kanal, men det er i alle fall litt klær, sminke, tips og triks der da. Og den videoen her er forresten litt utenom det vanlige, så se den : - )
 
 
 
Karissa gjør også litt forskjellige videoer, i tillegg til at hun har en egen vlogkanal.
 
Jeg følger jo som sagt ganske mang flere enn de her, men dette er de jeg i hovedsak ser så godt som alle videoene til! Har dere noen favoritter - kanskje noen av de jeg har nevnt? Let me know!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits