Bok - Hemmeligheter av Kate Morton

Hei! I og med at jeg er så glad i å lese og prøver å gjøre det litt mer regelmessig enn hva jeg har gjort de siste årene, tenkte jeg at jeg kunne begynne med å skrive noen bokanbefalinger her på bloggen! Håper det er noen der ute som er interessert i det?

Den første boken jeg tenkte å anbefale er Hemmeligheter av Kate Morton. Denne fikk jeg i julegave og da den andre uka i januar startet var jeg ferdig, den var så spennende at jeg ikke kunne legge den fra meg! I boken er vi med Laurel i 2011 og hennes mor i 1940-årene. Det er en rekke hendelser, både i fortid og nåtid, som fører til en overraskende og spennende slutt.

1961: Det er en varm sommerdag. Mens famlien er på fødselsdagsutflukt ved elven, gjemmer seksten år gamle Laurel seg i en trehytte og tenker på en gutt som heter Billy, en reise til London, og den skinnende fremtiden hun ivrer etter å komme i gang med. Men før den idylliske ettermiddagen er over, har Laurel blitt vitne til en forbrytelse som endrer alt.

2011: Laurel, som nå er en kjent skuespillerinne, plages av minnene og mysteriet rundt hva hun virkelig så den dagen i 1961, og drar tilbake til barndomshjemmet. Etter hvert som hun graver i familiehistorien, begynner er bilde å avtegne seg. Et bilde av tre fremmede fra forskjellige verdener - Dorothy, Vivien og Jimmy - som tilfeldigvis møtes i London i krigens dager, og som blir knyttet til hverandre for alltid.

Hemmeligheter er en fascinerende historie om mysterier og gåter, teater og tyveri, mord, familie og kjærlighet.

Så, om du er som meg og liker en god blanding av familiedrama, romantikk, gamledager og mysterier, vil jeg virkelig anbefale denne boken til deg!

Håper dere likte innlegget! Jeg vil veldig gjerne høre om dere har en bok å anbefale også : - )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Inger Marie Hammer

Inger Marie Hammer

19, Levanger

For øyeblikket går jeg på folkehøyskole i nærheten av Oslo, men er opprinnelig fra Levanger i Nord-Trøndelag. Jeg elsker å skrive, i tillegg til at jeg har en interesse for foto. Her kan du forvente deg litt av hvert, men hovedsaklig har jeg startet denne bloggen for å ha en plass hvor jeg kan skrive om alt mulig jeg vil skrive om.

Kategorier

Arkiv

hits